Feest: Iedereen is van de wereld

29/3 – 19:30
Feestend! Zo breien wij een orgelpunt aan de maand van de solidariteit en het festival Belmundo. Met de ritmische woorden van de slam poetry en muziek die je nergens en overal kan toewijzen nemen we zelfs dansend onze maatschappij op de korrel.

Slam poetry van het hoogste niveau
Haar woorden blazen iedereen omver: De jonge Belgische woordkunstenaar Hind Eljadid gaat geen enkel moeilijk thema uit de weg. Deze jonge slam poet sleepte als enige Belg én vrouw de Van Dale Spoken Award in de wacht. Met ritme en pit laat ze haar licht schijnen op de grondoorzaken van migratie schijnen en geeft ze haar publiek een artistieke opdoffer.

Muzikale ode aan de KLIMAATLING
Marhaba de kleurrijke muziekgroep brengt muzikanten en liederen uit Congo, Soedan, Palestina, Marokko, Syrië en België samen in een unieke feestelijke cocktail. Als ambassadeurs van KLIMAATLING brengen ze liederen over klimaat, migratie en de liefde. Getuigenissen van klimaatvluchtelingen zorgen voor een visuele ondersteuning van hun optreden.
Wie na dit muzikale hoogtepunt de benen ongeremd wil losgooien is in goede handen bij DJ’s Gino Capuccino en Bleri Lleshi.

Locatie: De Koer, Meibloemstraat 86, 9000 Gent
Info en tickets: ann-sophie@masereelfonds.be of 09 225 38 53
Prijs: € 8, € 6 leden MF, studenten, vervangingsinkomen of groepen + 10.
€ 1,6 uitpas Kansentarief.
Ticketprijs mag geen belemmering zijn om te komen, geef ons een seintje.

Een fijne samenwerking tussen De Koer, Voem vzw en Klimaatling een project van Masereelfonds.
Met dank aan: Stad Gent, Frame Voice Report en allen die mee promo willen maken.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑